Amazon heeft een geheime pagina vol geweldige deals voor apparaten

By | May 7, 2023

Of je nu betere wifi nodig hebt of je aangetrokken voelt tot de donkere kant, er is een apparaat voor elke behoefte. (Foto’s: Amazon)

Psst: wist je dat Amazon een verborgen sectie heeft gewijd aan openstaande kortingen op zijn eigen apparaten? Nu wel! Op een willekeurige dag voegt de e-mailgigant deals voor een handvol slimme Echo-apparaten, Fire TV-videostreamers en Kindle-e-readers toe aan deze geheime hub – en de besparingen zijn groot Geweldig. Als je een slim huis wilt bouwen of gewoon bergen boeken wilt lezen op een scherm dat overal werkt, moet je deze site kennen. Dit zijn onze huidige favoriete vondsten.

Amazone

Je kunt er nu een pakken voor slechts $ 20. Punt is het kaartje!

$ 20 bij Amazon

De Amazon Echo Dot is de ultieme introductie tot het slimme huis, in staat om berichten te streamen, muziek af te spelen en meer. Maar het is niet het enige model dat wordt aangeboden – er zijn genoeg Echo Dots om uit te kiezen.

 • Echo Dot (5e generatie 2022 release) met klok

 • Echo Dot (5e generatie 2022-release) Star Wars Darth Vader-standaard

“Ik hou van muziek. Ik luister graag naar ze terwijl ik kook, werk, schoonmaak, wat dan ook. Ik lijk mezelf te motiveren om meer te doen. Deze kleine stip is geweldig, en we hebben er zo een in bijna elke kamer in ons huis. Ik zal de hele dag naar muziek luisteren die me altijd lijkt op te vrolijken. Het is ook geweldig voor andere dingen: boodschappenlijstjes toevoegen, communiceren van kamer naar kamer (vooral als mijn dochter ‘s ochtends haar wekker niet hoort), enz.’, zei een gebruiker.

griezelig

Zeg vaarwel tegen slechte Wi-Fi-verbindingen met deze gebruiksvriendelijke, binnenkort onmisbare gadget.

$ 50 bij Amazon

De Amazon Eero Mesh Wi-Fi Router is eenvoudig te gebruiken: sluit hem gewoon aan op uw modem en hij zendt uw netwerk uit over 1500 vierkante meter. Je kunt het ook koppelen met andere units om dat bereik nog verder uit te breiden! En als een van deze niet genoeg is, zijn er bundels in de aanbieding.

 • Amazon eero Pro 6 Mesh WiFi 6-router

 • Amazon eero pro 6 mesh Wi-Fi 6-systeem

“Ik heb al jaren last van uitval op mijn slimme speakers. Ik ging door drie kabelmodems en serviceoproepen naar mijn provider. Ik heb repeaters geïnstalleerd om de problemen op te lossen. Dat werkte niet. Dit mesh-routersysteem werkt als een tierelier. Ik speelde zeven uur lang muziek via zes slimme luidsprekers die als een groep waren opgesteld zonder onderbrekingen. Ik kon niet eerder door een half nummer komen”, zei een vijfsterrenrecensent.

Amazone

De Fire HD 8 doet alles wat een Kindle kan en meer, en nu voor de laagste prijs ooit!

$ 70 bij Amazon

Kindles zijn geweldig, maar de Fire HD 8 Table kan als e-reader fungeren en een streaming-apparaat en nog veel meer. Het is ook geweldig om inhoud te bekijken of op internet te surfen via de Silk-browser van Amazon. Met 50% korting is dit een absoluut koopje.

“Ik gebruik deze tablet voornamelijk om Kindle-e-books te lezen, maar ik surf ook wat op internet. Het is snel. De kleur is mooi en levendig”, aldus een recensent met vijf sterren. “Het scherm is een geweldige verbetering ten opzichte van mijn 7″-apparaat, een genot dat ik niet eens had verwacht. Ik ben erg tevreden.”

Flash

Blink produceert een verscheidenheid aan buitencamera’s en videodeurbellen tegen portemonneevriendelijke prijzen. Ze hebben niet zoveel functies als Ring-camera’s, maar de kwaliteit is ongeveer hetzelfde.

$ 104 bij Amazon

Duizenden klanten hebben de Blink-buitencamera een perfecte beoordeling gegeven: “Dit product is absoluut perfect”, aldus een recensent. “Ik moest een jaar lang de batterijen van een van de vier batterijen vervangen omdat deze camera zich in een zeer drukbezochte ruimte bevond (kinderen binnen en buiten het huis). Ik woon in een staat met extreem koude temperaturen en hete zomers – geen problemen. Dit product doet precies wat je zoekt in een beveiligingssysteem…. Sterk aanbevolen.”

En vergeet niet dat er nog tal van andere Blink-producten in de uitverkoop zijn!

INSIGNE

Als u op zoek bent naar een kleine tweede tv die in de garage of slaapkamer past, is dit een uitstekende keuze… vooral voor $ 90 korting!

$ 100 bij Amazon

Deze 42-inch Fire TV is een geweldige optie als tweede (of derde) tv. Het is niet per se de beste keuze voor een hoofdscherm, simpelweg omdat het maar 1080p is, maar als je iets op de achtergrond wilt laten draaien, kun je niet fout gaan met de ingebouwde functies en lage prijs van de Fire TV. Wil je een andere maat? Er zijn er nog veel meer in de aanbieding.

“Zoals zovelen hebben we nu meerdere televisies door het hele huis. Deze unit bevindt zich in de logeerkamer/logeerkamer. De kamer is slechts ongeveer 10 “x 12” en deze tv heeft bijna de perfecte maat voor de kamer. Het is erg handig dat alle programma’s vooraf zijn geïnstalleerd en door simpelweg in te loggen op mijn Prime-account, worden al onze persoonlijke functies direct geladen op het apparaat worden. De beeldkwaliteit is goed, het toestel is elegant en het beeld is goed”, aldus een koper.

ring

Verlicht de nacht met deze Ring Spotlight Camera en krijg een beter zicht op wat er in je huis gebeurt.

$ 160 bij Amazon

Ring Spotlight Cam verlicht de omgeving van je huis en kan onderscheid maken tussen normale bewegingen en die van een persoon. Het heeft zelfs een sirene om potentiële indringers af te schrikken. Oh, en het wordt geleverd met levenslange diefstalbeveiliging; Als de camera wordt gestolen, vervangt Ring deze gratis.

Een autoliefhebber zei: “Ik heb deze camera gekocht als oppascamera voor mijn auto omdat ik in een flatgebouw woon en een garage heb die technisch gezien privé is, maar gemakkelijk te bereiken is. Ik heb een auto waar ik van hou en ik wilde ervoor zorgen dat ze veilig blijft, dus dit is haar auto-oppascamera. Ik krijg nu dagelijks video’s van de persoon in mijn garage (ik) die mijn auto aait en poetst. Het is een geweldig product en een zeer betaalbaar verzekeringssysteem als je iets hebt dat je wilt beschermen.”

Amazone

Ooit Alexa in je bril gewild? Dat kan nu met deze Echo Frames. Gebruik ze om jezelf tegen de zon te beschermen terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

$ 190 bij Amazon

Deze Echo Frames zijn meer dan alleen een zonnebril – dat zijn ze ook slim Zonnebril. Ze hebben tal van functies in hun frame gestopt, waaronder een oplaadbare batterij die twee uur spreek- en luistertijd biedt gedurende een dag van 14 uur, of tot vier uur continu luisteren. Ook kun je Alexa activeren en de slimme assistent onderweg gebruiken.

“Zoooo… ongeveer een jaar geleden waagde ik de sprong en kocht ik een slimme bril. Ik zal nu zeggen dat ik nog nooit iemand ze heb zien dragen en dat collega’s op het werk nooit weten of ik aan het bellen ben of weer tegen mezelf praat. Maar ik zal zeggen dat ik nooit meer terug zal gaan naar oordopjes of bedrade headsets”, zei een gebruiker. “Ik kan ermee multitasken zoals je het niet zou geloven. Ik maai de tuin, doe mijn gekke trainingen, bel, sms , e-mails, Spotify, podcasts en alles.”

Amazone

Dit item in het Omni-assortiment is meer dan alleen een high-definition tv en wordt geleverd met tal van andere aantrekkelijke functies, zoals ingebouwde Alexa en zelfs tweerichtingsvideogesprekken (met de juiste accessoires).

$ 320 bij Amazon

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke, mooie tv, zit je goed met de Omni-serie. Met ondersteuning voor HDR en Dolby Digital Plus, 4K-resolutie en gemakkelijke toegang tot meer dan een miljoen tv-programma’s en films, is het een geweldige set-up en klaar voor gebruik. Het wordt ook geleverd met veel bonusfuncties – en nu is het $ 80 korting. En vergeet de grotere opties niet:

“Kort gezegd: dit is een geweldige tv. Games in 4K en films/shows zien er geweldig uit. Er is een overvloed aan opties voor het verfijnen van de beeldinstellingen”, aldus een tevreden kijker. “Mijn favoriete functie is de Smart HDR-instelling, waardoor SDR er veel gedetailleerder uitziet en een beter contrast heeft. Het FireTV-besturingssysteem is mijn favoriet boven al het andere (Roku, AppleTV). De beste aankoop die ik in lange tijd heb gedaan.”

Amazone

We weten dat we je altijd vertellen dat je een nieuwe tv moet kopen (zie hierboven). Maar echt… lees af en toe een boek! Dit elektronische wonder bewaart je hele bibliotheek op één gemakkelijk toegankelijke plek.

$ 240 bij Amazon

Hoe komt het dat de “Ik lees meer in 2023!” oplossing? De Kindle Paperwhite Signature Edition-bundel biedt ruimte voor al je boeken, weegt slechts 180 gram en geeft je ook toegang tot de enorme Kindle-bibliotheek van Amazon – ontvang duizenden titels rechtstreeks op je e-reader. Lees tot en met 10 weken zonder opladen (geen typefout). De Paperwhite heeft een scherm dat eruitziet als echt papier, zodat je meer dat echte boekgevoel krijgt. Deze set wordt geleverd met een eigen koffer en standaard.

“Toen ik las over de nieuwe Kindle Paperwhite, kon ik echt niet geloven dat ik nog een apparaat nodig had, maar ik ben een fervent lezer en het klonk gewoon geweldig”, zei een tevreden koper. “Ik heb het besteld. Ik ben er dol op. Het leest als een boek, heeft meer geheugen en gaat langer mee. Het was een geweldige aankoop.”

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. Ben je nog geen lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (En trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven genoemde beoordelingen geven de laatste versies weer op het moment van publicatie.

Op zoek naar meer geweldige technische deals van Amazon? Bekijk deze:

koptelefoon en oordopjes

 • Tagry bluetooth koptelefoon

 • V8 draadloze Bluetooth-koptelefoon

TV

 • Insignia F20-serie 24-inch Smart Full HD 1080p Fire TV

 • Hisense 50-inch R6-serie Dolby Vision 4K Roku Smart TV

 • Amazon Fire TV 4-serie 50-inch 4K UHD Smart TV

 • Toshiba C350-serie 50 inch LED 4K UHD Smart Fire TV

tablets en technologie

 • Anker-stopcontactverlenging en USB-wandoplader

 • Meerderheid Bowfell Kleine soundbar voor de tv

 • Mongoora autolader adapter

Oorspronkelijk gepubliceerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *