De nieuwe spijkerjurk van Aligne wordt de held van je capsule wardrobe

By | May 17, 2023

SWNS

Vader onthult hoe een gemaskerde bende zijn dochters gijzelde en zijn huis plunderde

Een doodsbange vader vertelde hoe vier gemaskerde mannen zijn jonge dochter met messen gijzelden en dreigden zijn zoon te ‘vermoorden’ alvorens zijn huis te doorzoeken. De 39-jarige Mohammed Ali werd gewekt door het “uitzinnige geschreeuw” van zijn meisjes van zeven en twaalf jaar oud toen rovers zijn voordeur binnendrongen met kapmessen, een hakmes en een baksteen. De vrachtwagenchauffeur zag voor het eerst twee van de indringers op de trappen van zijn halfvrijstaande woning met vier slaapkamers toen een ander in de woonkamer een mes tegen de keel van zijn dochters hield. En toen zijn zoon enkele seconden later uit zijn slaapkamer boven kwam, riep een van de mannen ontspannen: “Dood hem! Dood hem!” voordat hij de 18-jarige benaderde. Mohammed zei dat hij de jongen terug naar zijn slaapkamer duwde en naar een badkamer rende, waar ze hun toevlucht zochten terwijl de overvallers met hun machetes op de deuren bonkten. Na vijf minuten waren de misdadigers vluchtte uiteindelijk het pand uit en stal zijn witte Seat Leon van de oprit toen ze zijn sleutels vonden. zijn familie in de steek gelaten” Hij zei: “Mijn dochter zei dat een van hen een mes had en hij zei: ‘Het is allemaal de schuld van je vader, hou je kop’ en zette een mes in haar nek.” Ze hadden allemaal handschoenen aan en alles aan , maar je kon hun ogen door de bivakmuts zien – en hun stem, dat zou ik nooit kunnen vergeten. “Sindsdien heb ik niet meer geslapen. Mijn familie is kapot. Mijn kinderen zijn niet meer thuisgekomen.” “Gisteren was mijn dochter jarig en letterlijk alles is bedorven en ik weet niet wat ik moet doen of vertellen. Ik heb het gevoel dat ik ze in de steek heb gelaten.’ Mohammed zei dat hij op 9 mei om 21.30 uur naar bed ging en zijn vijf jaar oude jongste zoon en twee dochters tv liet kijken in hun huis in Oldham, Grtr. Manchester. Zijn vrouw, visagiste Michelle Dunkley, 40, was haar sleutels vergeten toen ze die avond het huis verliet om naar haar werk te gaan, dus deed hij de deur van het slot voordat hij naar boven ging. Maar om 23.00 uur hoorde hij een van zijn dochters een hoge kreet slaken voordat hij twee gemaskerde mannen op de trap aantrof met meterslange kapmessen. Hij zei: “Er werd niet gehuild toen de kinderen vochten. Het was een paniekerige schreeuw, een bezorgde schreeuw. Als ouder wist ik dat dit niet normaal was. “Toen ik de trap probeerde af te gaan, stonden drie mannen met bivakmutsen tegenover me. Twee waren op de trap, één beneden en één had mijn kinderen beneden. “Ik begon te schreeuwen: ‘Ga weg! Wegwezen!”. Ze begonnen tegen me te vloeken. Mijn zoon had de kamer naast de trap en toen hij naar buiten kwam zeiden ze: “Dood hem! Dood hem!” “Ik duwde hem zijn kamer in, deed de deur dicht en ze begonnen de trap op te gaan. Ik ging naar de badkamer die direct achter me was. “Ik schreeuwde gewoon: ‘Zorg ervoor dat ze je niet bereiken!'”Ze begonnen met kapmessen op de deuren te bonzen en terwijl ze weggingen, doorzocht de derde man mijn huis.” de deur ging dicht, in de hoop dat de mannen niet zouden doorbreken. En toen hij eindelijk besefte dat ze de trap waren afgedaald, hoorde hij het gebrul van de motor van zijn auto en realiseerde hij zich dat ze probeerden zijn auto te stelen. Hij voegde eraan toe: “Ik sliep nog half. Ik was versuft en in paniek en wist niet of mijn zoon of mijn andere kinderen beneden waren. “Toen mijn auto startte en ze wegreden, zette ik de achtervolging in, ging toen naar binnen en zag dat het goed ging met mijn kinderen.” Mohammed zei dat zijn kinderen ondanks hun trauma gelukkig ongedeerd waren en dat de mannen slechts één voertuig hadden, afgezien van zijn voertuigkist met zijn miniatuurpoppen van dochter. Maar nadat hij beelden van de overval op sociale media had gedeeld, zei hij dat een ander gezin in het nabijgelegen Rochdale meldde dat dezelfde bende hen slechts een uur later had aangevallen. De radeloze vader zei dat hij de aanval had gemeld bij de politie van Greater Manchester, maar niet dacht dat ze het incident serieus namen. Hij zei: “Het is absoluut een schande. Ik heb het bij de politie achtergelaten. Maar het is alsof het haar niet deert. “Ze grijpen alleen in als iemand ernstig gewond of dood is, maar daar wil ik niet van op de hoogte zijn.” De politie van Greater Manchester is om commentaar gevraagd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *