Eero WiFi-routers zijn te koop op Amazon

By | May 19, 2023

U wilt snel een van deze gestroomlijnde, onfeilbare routers bemachtigen terwijl ze tot 50% korting hebben! (Foto: Amazon)

Maakt de gedachte aan het installeren van een draadloze router je hoofd duizelig? Word lid van de club! Gelukkig ondersteunt Amazon onze niet-zo-technische klanten met hun reeks stijlvolle Eero Mesh WiFi-routers en accessoires. Deze gebruiksvriendelijke apparaten zijn niet alleen een fluitje van een cent om in te stellen – een handige app begeleidt u bij elke stap – ze zijn ook aantrekkelijk en bieden snelle, betrouwbare internetverbindingen, zodat u ongestoord kunt surfen, streamen en werken. Het beste? Op dit moment zijn ze in de uitverkoop, prijzen beginnen bij slechts $ 50. U bespaart tot wel 50%! Download hier onze beste tips:

Amazone

Deze betaalbare router haalt de frustratie uit het verbinden met wifi. In slechts 10 minuten kun je het opzetten en snel en betrouwbaar internet leveren tot 1.500 vierkante meter. Ook het bedienen van de app is super eenvoudig!

$ 50 bij Amazon

Een van de meer dan 26.500 vijfsterrenrecensenten zei: “Ik ben geobsedeerd door dit product. Ik heb grote problemen gehad met een inconsistente internetsterkte, vooral in bepaalde delen van mijn huis. Dat loste alles op. Het is ook zo klein en gestroomlijnd’ dat ik mijn grootste doorn in het oog van een router kwijt was – 10/10 aanbevolen.’

“Het is me gelukt om ze alle drie te installeren [of my] Apparaten in 10 minuten of minder”, schreef een weliswaar niet technisch onderlegde shopper. “Ik had problemen met mijn Roku-buffering.” Nadat ik Eero in mijn tv-kamer had geïnstalleerd, luidde het signaal “Uitstekend”. Ik heb ook een apparaat bij mijn voordeur geïnstalleerd, zodat we betere service kunnen krijgen op onze veranda. Het signaal is erg sterk. Ik ben helemaal tevreden met dit product.

Een andere beknopte fan had het misschien het beste kunnen zeggen: “Dag, dag bufferen.”

Amazone

Wil je een stap verder gaan? Dit Pro-model biedt tweemaal de snelheid van de originele router, heeft twee Ethernet-poorten en bestrijkt gebieden tot 1750 vierkante meter. Het werkt zichzelf ook gemakkelijk van de ene op de andere dag bij.

$ 80 bij Amazon

“Het komt zo zelden voor dat iets de hype waarmaakt. Deze Eero deed precies dat”, schreef een tevreden gebruiker. “Ondanks dat het klein en onopvallend is, heeft het een verrassend sterke signaalsterkte en bereik… De Eero-app is gemakkelijk te begrijpen… Wat een aangename verrassing om alles perfect te vinden, met download- en uploadsnelheden van bijna 100% voor wat we zijn .” betalen (soms zelfs meer)! Ik wou dat ik in de eerste plaats het Eero-systeem had gekocht. Ik had mezelf veel frustratie kunnen besparen door vertragingen en bufferen!”

Amazone

Dit handige apparaat vergroot het bereik van je Eero-router om kamers met slechtere verbindingen een nuttige boost te geven. Sluit hem gewoon aan, stel hem in via de app en je bent klaar om video’s te bekijken zonder te bufferen.

$ 75 bij Amazon

“Ik heb een Eero-router van mijn internetbedrijf gekregen die aan de andere kant van het huis is geïnstalleerd waar mijn meest gebruikte apparaten staan”, legt een (nu) goed verbonden klant uit. “Dus ik kocht dit juweeltje, stopte het in het stopcontact, had 2 seconden nodig om het in de app in te stellen en heb sindsdien geen problemen meer gehad. 100% wifi-verbinding. Ik ben zo blij dat ik dit heb!”

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. Ben je nog geen lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (En als je geen Prime hebt, krijg je nog steeds gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 25.)

De hierboven genoemde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Op zoek naar meer geweldige Amazon-technologiedeals? Bekijk deze:

koptelefoon en oortjes

  • Tozo T6 echte draadloze oordopjes

TV

  • Toshiba C350-serie 43-inch LED 4K UHD Smart Fire TV

  • Vizio D-serie 40-inch Full HD 1080p Smart TV

  • Amazon Fire TV 75″ Omni-serie 4K UHD Smart TV

tablets en technologie

  • Sgin 15,6 inch Windows 11 laptop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *