“Une énorme déception”, “un coup dur”, het Franse tennis werd vereerd door het verlies van Nadal

By | May 18, 2023

De nieuwe versie werd pas na middernacht gelanceerd door de Academie van Mallorca. Meer maanden geleden gezegend, kondigde Rafael Nadal zijn verlies voor Roland-Garros aan, waarbij hij geen verslag deed van 14 edities. De eerste reacties van de tenniswereld zijn nog niet voorbij, zelfs in de herfst, het beeld van de Franse acteurs wordt gepresenteerd aan de zijlijn van het Bordeaux-toernooi.

“Ik heb Nadal niet gezien op Roland-Garros, het is een staatsgreep, het wordt tijd dat Nicolas Mahut hem doorgeeft aan Primrose. Zoals ik al zei, ik kijk naar zijn wedstrijd om te zien wat ik ga doen…”

“Een grote deceptie voor de tour, voor de lucht, voor de geschiedenis”

“Dit is een wonder van bedrog, van verdriet, los van Fabrice Santoro. Ik was erg jaloers op Rafa, een nieuwkomer op Roland-Garros. Ik ben de kampioen die er alles aan deed om zijn carrière tot het uiterste te drijven, s “Imposer 14 fois à Roland. Iedereen zei dat we de laatste maanden moeilijkheden ondervinden, het is iets meer tijd geweest dan ik wilde dat ik me niet kon voorstellen. Met de forfaits in Monte-Carlo, Barcelona, ​​​​Madrid en Rome misschien.” – Het is waar dat de Pire met een vast tarief naar Parijs kan komen.

“Toen ik een jaar geleden klaar was met plannen, dacht ik dat het eerste geval dat de auto van Roland-Garros er nu is. Mijn doel was om Roland-Garros voor te bereiden aan het einde van een tourauteur van deze avond. Gedurende mijn hele carrière zijn er maar weinig zegeningen geweest, totdat ik erachter kwam dat het maar een half jaar zou duren. Met een extreem fysiek spel. Ik was brutaal, maar ik kon me niet voorstellen dat ik mijn hele leven bedrogen zou worden.

“Het is een enorm verraad voor het toernooi, voor al het goede, voor de geschiedenis, voor alles wat hij op het toernooi heeft gedaan, aan het roer van Édouard Roger-Vasselin. Ik denk dat het hele Parijse publiek aanwezig is.” “De le voir et malheureusement, c’est une grosse täusche pour tout le monde”.

“Quatorze fois uneuxième semaine, c’est quasiment unimaginable. Et lui a gagné quatorze fois!”

Deze kregen een eerbetoon aan zijn 37-jarige leven, maar het uiteinde van de riem was niet gegraveerd met stippen. “Eén titel, dit is mijn favoriete favoriet, vertrouw Mahut. Daar geniet ik het meest van. Ik probeer mezelf zoveel mogelijk te inspireren omdat ik mijn geest aanbid. Ik kwam erachter dat dit een model is voor kinderen en mijn kinderen. Tot dan was het toen ik gewoon Roland was. Ze dachten dat ik een carrière was begonnen en naar Roland Garros ging, het was nog niet voorbij. Toen ik de Quatorze-wedstrijden won, was het een heel mooie carrière. Een tweede week Quatorze, dat is bijna onvoorstelbaar. En ik heb Quatorze voor jou gewonnen! Leg meteen uit wie de vertegenwoordiger is. Het is een standbeeld in Roland-Garros.

“Het is voorbeeldig en in de ogen van de rechtbank omdat hij eerlijk speelde en hij is nederig, hij is gezegend met de hele wereld toen de camera’s uit waren en wanneer hij er niet was”, bevestigde Santoro. Iedereen is jaloers op het verlengen van de plaisir met Rafa. Rafa op de grond aanvallen in de strijd tegen Roland-Garros met het beste doel van de jaren vijftig is een quasi onmogelijke missie.Na 127 dagen die de aanval op het laatste tableau konden beheren, duurde het 5, 3 of 2 jaar voordat ik kon Krijg het terug. Het is een monster op dit oppervlak, deze 14 titels komen waarschijnlijk niet dichterbij. Het grootste respect voor dit leven.

“C’est la wet de la nature”

Hierdoor is het jammer dat het de verdienste van het toernooi heeft verloren. “Ik denk dat ik de kaarten heb gelezen, ik ben Roger-Vasselin. Alle vrienden aan de kust hebben een extra kans, maar we riskeren sinds dit jaar leuke verrassingen.” Drie jaar lang (met Federer en Djokovic) hebben we het tien jaar volgehouden. Ik benijdde ze niet langer omdat ze ze zagen, maar ze zijn natuurliefhebbers. Ik voelde dat anderen van hen arriveerden en al snel “Bonheur du Sport et du Tennis” afmaakten.

“Deze Roland Garros-seconden hebben meer dan genoeg getoond, terwijl mijn twee spelers Carlos Alcaraz en Novak Djokovic van Santoro Aura 4 dagen bevestigden. Terwijl ik op jonge leeftijd denk aan een rune bijvoorbeeld, een tsitsipas, die misschien op een nieuwe dag is aangekomen toen hij op het punt stond af te ronden, en toen Medvedev meer dan een jaar geleden op aarde vorderde, kwam Casper Ruud naar me toe. stond vorig jaar in de finale. Net als Nicolas Mahut doet Rafael Nadal sinds 28 mei 2019 verslag van het hele seizoen van Roland-Garros.

Origineel artikel gepubliceerd op RMC Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *